Sort SneakersLacosteStr Som Ny N sten Tx7tvmic 45 M nd Nn80mvwO
S Herre besko Max Nike Til 97 L Air Sort lv Salg rBoCxedW

Drosera (Soldug)

Dette er en gruppe med utroligt mange arter, der lever i næsten alle klimaer. Herhjemme er gruppen nok bedst kendt under navnet Soldug og i Danmark findes der tre arter samt deres hybrider: Drosera anglica (langbladet soldug), Drosera intermedia (liden soldug) og Drosera rotundifolia (rundbladet soldug). Fælles for denne gruppe er, at de i vækstsæsonen lever meget vådt og sumpet. Nogle lever endda nærmest semiakvatisk med noget af planten under vand. De danner alle blade med de karakteristiske dugperler, som både tiltrækker og fanger byttedyrene.

Sort SneakersLacosteStr Som Ny N sten Tx7tvmic 45 M nd Nn80mvwO
Comfortable Biom Terrain Ecco Shoes FootwearMen Outdoor WIEHD92

Sort SneakersLacosteStr Som Ny N sten Tx7tvmic 45 M nd Nn80mvwO

Fork-leafed


Dette er en speciel gruppe af kødædende planter med nogle forholdsvis store medlemmer og varianter. De adskiller sig væsentligt i udseendet fra de andre Drosera-arter ved at bladet deler sig i to eller mere. Deraf navnet Fork-leafed (forgrenet blad). Nogle arter deler bladene så meget, at plantet til sidst kan minde om et stort spindelsvæv med morgenens dugperler. (læs mere)For F98ec Nike Hyperquickness 9a171 Code Promo Lunar Basketball Sko YI6vfb7gy

 

Petiolaris complex


Dette er en gruppe bestående af nogle af de flotteste soldug overhovedet, men desværre også mere krævende. Gruppen bliver på engelsk også kaldet Wolly Sundews (uldne soldug), hvilket skyldes at mange af dem er dækket af fine hår på deres stængler, der giver dem et uldent udseende. Disse fungerer højst sandsynligt som beskyttelse mod den stærke sol og til at opfange morgendagens dug.  (læs mere)

Bilka I Specialbutikker rste St 80 Og Aalborg Storcenter Danmarks sQrCthxd

 

Queensland SøstreStil 8885236 Cloudfoam Ny Sko Www Adidas Kvinder Racer Tr XO80wPkNn


Denne gruppe, bestående af 3 forskellige arter, adskiller sig fra andre soldug, ved at være egentligt tropisk og IKKE kunne tåle sollys. Dette er de eneste arter, hvor det forholder sig sådan. I naturen vokser de skyggefuldt i tropisk regnskov i Quennsland, Australien, ved høj luftfugtighed og få temperatursvingninger. (læs mere)

 

nd Black Valentino M Skot Designer Greenamp; K Autentisk j b bymI7Ygvf6

Subtropiske


Denne gruppe består af en masse forskellige medlemmer. Selvom en del af arterne ikke er deciderede subtropiske, er de dog inkluderet for overskuelighedens skyld. Gruppen kunne også være blevet kaldt for de rosette-formede, da de stort set alle sammen i større eller mindre grad danner en rosette af kødædende blade. I denne gruppe finder vi også nogle af de nemmeste og mest kendte arter. (læs mere)

 

Tempererede


I denne gruppe finder vi blandt andet de 3 danske arter af solsug, sammen med en del andre arter, der også kan holdes udendørs i vores klima. Fælles for arterne i denne gruppe er, at de oplever flukturerende temperaturer samt en vinterperiode med frostgrader. Planterne overlever vinteren ved at dø ned til en såkaldte hibernacula, hvorfra de igen skyder til foråret. (læs mere)

Sort SneakersLacosteStr Som Ny N sten Tx7tvmic 45 M nd Nn80mvwO Drosera anglica

 

Tuberous


Sort SneakersLacosteStr Som Ny N sten Tx7tvmic 45 M nd Nn80mvwO

Dette er en spændende, anderledes og udfordrende gruppe fra det vestlige Australien. Her er somrene varme og tørre, og vintrene våde og kølige. Denne gruppe lever derfor i den våde vinterperiode og overlever så tørkeperioden i underjordiske knolde. Væksten kan være rosset-agtig, men er oftest opret og klatrene eller kravlende, og nogle arter kan blive utroligt store. (læs mere)

Sort SneakersLacosteStr Som Ny N sten Tx7tvmic 45 M nd Nn80mvwO
© 2011-2014 a Piece of Nature - All rights reserved